Rideskole

Dressur, sprang og terrengridning


«Stalla Dorati» ble etablert i 2003. Rideskolen underviser i bl.a.: Dressur, sprang, terrengridning og vi går også turer i landlige omgivelser på Konglungen. Da vi fokuserer på å kunne følge opp hver elev ordentlig, har vi lagt opp rideskolen med maksimalt 7 elever pr. time. Alle elevene må lære å håndtere hest både fra bakken og som rytter. Teori og praksis om hestehold er en del av opplæringen. Undervisningen er utendørs hele året på 25m x 40m ridebane med flombelysning.

Vi har rideskole både for øvde nybegynnere og viderekommende ryttere. Nybegynner-timene er basert på at foreldrene stiller opp og leier hesten til eleven føler seg trygg. Rideskolen har som mål å skape trygge barn i omgang med hest. Sikkerhet er satt meget høyt.

Rideinstruktør Christina Dorati Bjerkåsholmen er autorisert Trener 1.


Tider

Tirsdag 17:00Nybegynnere
Tirsdag 18:00Videregående
Onsdag 17:00Øvet
Onsdag 18:00Videregående
Onsdag 19:00Øvet
Torsdag 17:00Videregående
Torsdag 18:00Øvet
Torsdag 19:00Øvet

Priser

Kr. 350,- pr. time for 45 minutter aktiv ridning.

Det betales forskudd pr. termin og det er 2. måneders oppsigelsestid fra 1. i måneden. Man binder seg til den terminen man er på meldt på.  Oppsigelse må leveres skriftlig.  Hvis oppsigelse ikke er levert er man automatisk påmeldt til neste termin som da er bindende.